Omgeving

Kustpad met duinen en zicht op zee in Nederland.

De omgeving Zoutelande

Voor een mooie wandeling of fietstocht is Zoutelande de ideale plek. Het gebied binnen (en tussen) de duinen en het strand is een prachtig natuurgebied, met pittoreske dorpjes, boerderijen, heides, velden en smalle polderwegen. Voor meer informatie over Zoutelande klik hier.

Duinen en strandgras aan de Nederlandse kust.

Strand

Op een steenworp afstand ligt een prachtig strand met een lengte van vijf kilometer. Een badplaats voor de hele familie. De zon schijnt nergens zo vaak in Nederlands als in Zoutelande. Echte zon zee strand lief hebbers krijgen zeker waar voor hun geld.

Terras bij traditioneel Nederlands rietgedekt café.

Restaurant 't Streefkerkse Huis

Eten in het Restaurant ’t Streefkerkse Huis is niet zomaar ‘uit eten’. Het is een beleving op zich. Voordat wij u aan tafel uitnodigen kunt u op uw gemak uw keuze maken uit ons menu in de ontvangstkamer bij de open haard. Klik hier voor meer informatie.

Historisch gebouw 'Het Arsenaal' in Nederland.

Toe aan wat entertainment?

Het Arsenaal in Vlissingen het grootste piratenpark van Nederland. En niet alleen voor kinderen, in dit zeeroversnest is er voor jong en oud van alles te beleven! Na afloop kunt u altijd nog een filmpje meepakken in de nabijgelegen bioscoop CineCity in Vlissingen.